5 Aralık 2022 Pazartesi

Toyota C-HR Prologue


Toyota C-HR, 2016 yılında piyasaya çıktığında tasarımıyla dikkat çeken bir araç olmuştu. Agresif hatları, 2019 yılında gördüğü makyaj ardından bozulmayan otomobil 2023 yılında yeni nesline geçiş yapacak. Bunun haberini daha önce bizlere veren bZ Compact SUV şimdi karşımıza C-HR olarak çıkıyor.

Sivri burun yapısıyla ismi geçen konsepte benzese de daha kompakt yapıya sahip olduğu görülebilen C-HR Prologue'un parantez biçimli LED farları ve agresif görünümlü ön tamponu sportif bir duruş sunmakta. Aerodinamik jantlar, yan aynalar yerine geçen kameralar ve hemzemin ön kapı kolları da dikkat çeken detaylar arasında.

Güncel C-HR'da olduğu gibi arka kapı kolları gizlenen konseptin C sütunu kalın bir yapıya sahip. Çift renkli gövdede altın renkli detayların da olduğunun altını çizelim. Yüzgeç anten, spoiler ve difüzör çıkışları bu renge boyanmış. Yükseğe yerleştirilen LED stoplar C sütununa doğru uzatılmış.

İç mekan fotoğrafları paylaşılmayan aracın teknik verileri de ortada olmasa da ikinci nesil C-HR'da hibrit güç ünitesinin haricinde şarj edilebilir bir hibrit versiyonun da sunulması bekleniyor. Hatta bu araç, büyük bataryalar sayesinde 100 km'ye yakın elektrik menziline sahip olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder