21 Ekim 2022 Cuma

GMC Sierra EV Denali


GMC'nin elektrikli pick up ailesi genişliyor. Geçtiğimiz yıl yeni nesline kavuşan Sierra'nın alternatif yakıtlı versiyonu şık tasarımı ve sahip olması beklenen yüksek güçle potansiyel müşterileri kendisine çekmeye çalışacak.

Farklı donanım seviyelerinde iç tasarımı değişen kapalı ön panjur ve ön tampon haricinde 7 sayısını andıran LED far tasarımı ve farklı renklerde sunulan ön trim parçaları aracın yüzünü oluşturuyor. Şişkin çamurluklar ve çapları 24 inçe kadar uzanan jantlar yan bölümü özetlerken LED stoplar ve köşelerinde basamaklar yer alan tampon arka bölümün dikkat çekenleri.

1.80 metre boya sahip kasanın yetmediği durumlarda arka koltukları yatırılarak bu bölüme eklenebilen aracın yükleme kısmında birçok farklı sabitleyici ve elektrik prizi bulunuyor. Önünde de bagajı bulunan Sierra EV'nin iç mekanında dijital gösterge paneli ve dev dokunmatik ekran haricinde panoramik cam tavan, kromajlı trim parçaları ve 3 kollu direksiyon simidi dikkat çekiyor.

Yönlendirilebilir arka aks ve GMC Hummer EV'De olduğu gibi yengeç moduna da sahip olacak aracın kesinleşmemiş verilerine göre 765 beygir güç, 1.065 Nm tork kullanıma sunulacak. Batarya kapasitesi de açıklanmasa da menzilin 645 km olması ve 19.2 kW AC ile 350 kW DC şarja olanak tanıması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder