18 Ekim 2022 Salı

Audi RS3 Performance Edition


Audi çıldırmış olmalı! 2021 yılında yeni RS3'ü tanıtan Alman üretici bu yıl da otomobilin özel bir seçeneğini duyurdu. Teknik olarak büyük yenilikler sunmayan otomobil az da olsa daha güçlü. Üretimse 300 adetle sınırlı.

Tasarımında bir değişim olmayan otomobil, diğer RS3 modellerinin opsiyonel olarak sunduğu bazı kalemleri standart olarak barındırıyor. RS egzoz sistemi ve siyah renkli logolar bunlardan bazıları. 19 inç çaplı jantlarının tasarımı modele özelken ön kapılar açıldığında yere yansıtılan yazı da Performance Edition'da farklı.

İç mekanda da durum aynı. Dokunmatik ekranın arka planı karbon fiber desenli olan otomobilde sabit kafalıklı ön koltuklar standart olarak sunuluyor. Sınırlı üretim plakası da aracın yaşam alalnındaki yeniliklerini tamamlıyor. 

Adaptif RS süspansiyon ve karbon seramik fren sistemini de standart olarak sunan otomobilin 2.5 litre hacimli, 5 silindirli, turbo beslemeli motoru 407 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olan otomobilin maksimum sürati 300 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder