28 Temmuz 2022 Perşembe

Chevrolet Colorado


Chevrolet'nin orta boy pick up modeli Colorado yeni nesline kavuştu. Daha oturaklı bir görünüme kavuşan aracın kaputu altına turbo beslemeli motor gelirken araziye uygun versiyonlar bu işi daha iyi yapar hale gelmiş.

İnce yapılı LED farlara kavuşan modelin ön panjuru ve tamponu, donanım seviyesine göre farklı şekillere bürünüyor. Alt paketlerde bile ortası çıkıntı yapan kaput, şişkin çamurluklar, LED sis farları ve önde çift çeki demiri bulunuyor.

Arkasında çok dikkat çeken bir yenilik olmayan Colorado'da 1.58 metre uzunluğunda kasa kullanılmış. Aks mesafesi 3.338 mm olarak açıklanan aracın jant çapları 18 ile 20 inç arasında. Bu arada kasa içerisinde kereste sabitleme cepleri, priz ve kapakta kilitli bir göz yer alıyor.

Önceki nesilde de bizlerle olan ZR2 ile arazide iddialı olmak isteyen model bu donanımda 18 inç çaplı jantlar, 33 inç çaplı arazi lastikleri, 76 mm yükseltilmiş süspansiyon sistemi, 272 mm yerden yükseklik, 38.3 derece yaklaşma, 25.1 uzaklaşma, 24.6 askı açısı ve 10 kamera sunuyor. Bu kameralardan bir tanesi aracın altını gösteriyor.

İç mekanı otomobilleri aratmayan Colorado'da dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran, şalter görünümlü fiziksel düğmeler ve farklı renklerde tercih edilebilen döşeme ve trim parçaları sunuluyor. Elektrikli sürücü koltuğu, sunroof, kablosuz şarj istasyonu ve deri döşemeyi de donanımda görmek mümkün.

Kaputu altında 2.7 litre hacimli, 4 silindirli, turbo beslemeli bir motor barındıran Colorado, bu üniteyi Silverado ile paylaşıyor. Üç farklı güç seviyesinin en tepesinde 315 beygir güç, 582 Nm tork üretebilen seçenek var. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken pakete göre arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş donanımda oluyor. Colorado'nun maksimum çekme kapasitesiyse 3.5 ton.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder