20 Kasım 2013 Çarşamba

Chevrolet Colorado


Chevrolet'nin orta büyüklükteki pick up modeli Colorado yenilendi. Eskisinden daha yuvarlak hatlara sahip olan aracın donanımı znginleşirken motor seçenekleri de artık daha güçlü.

Panjuru tipik Chevrolet çizgilerini yansıtsa da incelen farları araca farklı bir hava katmış. Sade yan çizgilere sahip olan pick up şişkin çamurluklarla daha güçlü görünürken arka kısımda, köşelerine basamak entegre edilmiş tampon dikkat çekiyor.


İç mekanında da daha yuvarlak çizgiler sunan yeni nesil Colorado'da dört kollu direksiyon simidi, büyük bir dokunmatik bilgi ekranı ve ısıtma-havalandırma fonksiyonlu ön koltuklarla birlikte kaza öncesi frenleme sistemi ve şeritte kalma asistanı bulunuyor.

İlk etapta iki adet benzinli motor seçeneğine sahip olacak aracın 2.5 litre hacimli ünitesi 200 beygir güç, 258 Nm tork sunarken 3.6 litre hacimli motor 305 beygir güç, 365 Nm tork üretebiliyor. Her iki motor da iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilirken ikisinde de 6 ileri vitesli otomatik şanzıman sunuluyor. Benzinli motorlara 2015 yılında bir de 2.8 litre hacimli turbo Diesel ünite katılacak. Bu ünite 181 beygir güç, 500 Nm tork üretebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder