19 Kasım 2013 Salı

Dodge Charger ve Challenger 100th Anniversary Edition


Chrysler alt markalarından olan Dodge, 100. yaşını özel bir paketle kutluyor. Teknik bir yenilik içermeyen bu donanım şimdilik iki araçta sunulacak.

Bu özel Charger ve Challenger modellerinde farklı renkte bir ön panjur, 100. yıl logoları ve 20 inç çaplı jantlar kullanan Dodge Charger'da ek olarak bir de spoiler sunuyor.


Charger'ın iç mekanında mat metal görünümlü kaplamalar siyah veya bordo deri döşemeler, özel logolu paspaslar, Uconnect eğlence sistemi, Beats by Dr. Dre ses sistemi, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve 100. yıl logolarına sahip bilgisayar açılış ekranlarıyla koltuk sırtlıkları dikkat çekiyor.


Challenger'ın iç mekanında da aynı farklılıkları sunan Dodge bu araca ek olarak farklı vites topuzu ve metal pedal setini de eklemiş. SXT Plus ve R/T Plus donanım paketlerine ek olarak sunulan 100. yıl donanımı Charger'da 2.200, Challenger'da 2.500 Dolar farkla alınabilecek.

Her iki otomobilin motor seçeneklerinde de değişim yok. İki araç da 3.6 litre hacimli v6 veya 5.7 litre hacimli v8 üniteyle alınabiliyor.

3 yorum:

  1. challenger en sevdiğim abd menşeili retro ürün (v8 tabi).

    YanıtlaSil
  2. +1 tamamen katiliyorum. o eski muscle car'lardan geriye ne kaldi. camaro'yu rezil ettiler, mustang ise disardan guzel gorunen ama geri kalan her seyi kotu olan bir arac haline geldi.

    YanıtlaSil
  3. challengerda shaker kaput da olsaymış tadından yenmezmiş

    YanıtlaSil