22 Eylül 2021 Çarşamba

Hyundai Staria-Load


Hyundai, geçtiğimiz Mart ayında tanıttığı uçuk tarasımlı MPV modeli Staria'yı bir ticariye çevirdi. Gövde hatlarını büyük ölçüde korumayı başaran araç, ticari kullanıma daha uygun bir motor ve arka aksla satışa sunulacak.

Önden bakıldığında, halojen farlarıyla kendisini belli eden modele yandan bakıldığındaysa sac jantlar ve kapalı van kasa görülebiliyor. Arkadaysa renkleri açılıp iç tasarımları farklılaştırılan stoplar gözlerden kaçmıyor. Bağımsız arka süspansiyona veda eden araç burada ayrıca yaprak yaylar kullanıyor.

İç mekana geçildiğinde de MPV kardeşinden çok farklı olmayan modelin kokpiti tek renk alınabilse de dijital gösterge paneli ve dört kollu direksiyon simidi korunmuş. Daha küçük bir dokunmatik ekran ve altında yer alan fiziksel butonlar kullanım kolaylığı sağlarken vites selektörünün yerini vites kolu almış.

Kaput altında 2.2 litre hacimli bir turbo Diesel motor barındıran ticari, 177 beygir güç, 430 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman gücü ön aksa aktarıyor. Araç iki veya beş koltuklı alınabildiği gibi kasa kapağı da tekli veya çiftli tercih edilebiliyor. 2.5 ton çekme kabiliyetine sahip olan aracın kasa bölümünde 2.607 mm'lik yükleme uzunluğu, 1.640 mm yükleme genişliği ve 1.436 mm yükleme yüksekliği sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder