22 Eylül 2021 Çarşamba

Honda BR-V


Honda'nın bazı Asya pazarlarında satışa sunduğu SUV modeli BR-V yenilendi. Yeni nesille birlikte markanın global yüzünü taşımaya başlayan aracın tasarımı, sürpriz olmayan bir şekilde N7X konseptinden alınmış.

Dik bir tasarıma sahip ön panjur ve LED farlarıyla diğer Honda modellerine göz kırpan tasarımı, tampona inildiğinde Subaru modellerini de andıran otomobilin tampon, kapı ve çamurluklarında siyah renkli korumalar kullanılıyor. Arka bölümde küçük bir spoiler, yüzgeç anten ve LED gündüz aydınlatmalarına sahip stoplarla dikkat çeken aracın arka tamponu kısa bir yapıya sahip.

İç mekanda 3 koltuk sırası sunmaya devam eden BR-V burada da diğer Honda modelleriyle benzeşiyor. Analog gösterge paneli ve çok büyük olmayan dokunmatik ekran haricinde imitasyon deri döşeme ve dijital ekranlı otomatik klima, donanım kalemlerinden birkaçı.

Kaputu altıdna da sürpriz bulunmayan otomobil, bir önceki nesilde de görev yapan atmosferik emişli, 1.5 litre hacimli motora sahip. 121 beygir güç, 145 Nm tork üretebilen ünite, sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla gücü ön aksa aktarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder