11 Ağustos 2021 Çarşamba

BMW iX3


BMW'nin elektrikli SUV modeli iX3 makyajlandı. Kardeşi X3'ün makyajlı versiyonunun bazı özelliklerine kavuşan otomobilin performansındaysa bir değişim yaşanmamış. Görünümse artık içten yanmalı motorlara sahip kardeşlerine daha da yaklaşmış.

Elden geçirilen ön panjur ve incelen LED farlarıyla tanınan araç artık M Sport paketiyle sunulduğundan ön tampon çok daha agresif bir görünüme sahip. Yeni tasarım jantlar 19 ve 20 inç çaplarda sunulurken farklı tasarımlı LED stoplar ve yine daha sportif görünen arka tampon donanıma eklenmiş.

İç mekanda da çok daha şık duran otomobilde daha premium duran bir orta konsolla birlikte metalik trim parçaları, M armalı direksiyon simidi, daha küçük bir vites kolu, yeni dijital gösterge grafikleri ve daha büyük dokunmatik ekran görev yapıyor. Metal pedal seti de donanıma eklenmiş.

286 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen elektrik motoruyla arkadan itişli olmaya devam eden aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 6.8 saniye sürerken maksimum sürat 180 km/s'te sınırlandırılmış. 80 kWh kapasiteli bataryalarıyla WLTP çeviriminde sunulan menzil 460 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder