14 Ağustos 2021 Cumartesi

Hyundai Custo


Çin'e özel araçlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu ülkede popüler olan uzun aks mesafeli sedan araçların haricinde geniş iç hacim sunan MPV modeller de ilgi görüyor. Hyundai de bu nedenle en büyük otomobil pazarına özel araçlarından birini tanıttı.

Markanın diğer güncel modellerinde olduğu gibi köşeli tasarım anlayışına sahip olan otomobilin ön bölümünde LED farlar ve parçalı gündüz aydınlatmaları dikkat çekiyor. Yan bölümde uzun aks mesafesi haricinde köşeli çamurluklar ve belirgin karakter çizgileri görülebiliyor. Arkadaysa spoiler, yüzgeç anten ve bagaj kapağını boydan boya geçen LED stoplar dikkatlerden kaçmıyor.

İç mekanında da modern çizgiler hakim olan araçta dört kollu direksiyon simidi, dijital gösterge tablosu, dik yerleşime sahip bilgi eğlence ekranı, ince yapılı havalandırma ızgaraları, bir çift tekli üniteye sahip orta koltuk sırası ve iki tane sunroof bulunuyor.

Kaput altında ne tip bir motor kullanılacağı henüz kesinlik kazanmamış olsa da Hyundai'nin 1.6 ve 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motorlarını Custo'ya uygulamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder