2 Haziran 2021 Çarşamba

Touring Superleggera Arese RH95


Touring Superleggera, ortadan motorlu ilk modelini tanıttı. Ferrari F8 Tributo temelleri üzerine geliştirilen otomobilden sadece 18 adet üretilecek ve bu üretim, F8 Tributo ellerine geçtikten sonra 6 ay sürecek.

Detaylara bakıldığında üreticinin son zamanlarda araçlarında kullandığı LED far tasarımı ve panjur görülebilen araçta genel olarak yuvarlak hatlar kullanılmış. Donör araçta yer almayan detaylar; Küçülen hava girişlerini dengelemek için eklenen tavan hava girişi, ince uzun LED stop, merkezi egzoz çıkışı ve yukarıya doğru açılan kapılar olarak sayılabilir.

Tavana doğru uzayan cam bölümlere sahip kapılardan ulaşılan iç mekandaysa F8 Tributo'nun ana hatlarını görmek mümkün. Orta konsolun alt kısmını yeniden tasarlayan üretici, koltukları da farklı renklerde sunarak kişiselleştirmenin ne seviyede olacağını belirtmiş oluyor.

Kaputu altında yer alan 3.9 litre hacimli, çift turbo beslemeli V8 motor 720 beygir güç, 770 Nm tork üretebilen otomobil arkadan itişli ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımana sahip. 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 3 saniye olan modelin maksimum sürati de 330 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder