3 Haziran 2021 Perşembe

BMW M4 GT3

BMW'nin yeni yarışçısı tanıtıldı. Daha önce pistlerde M6 GT3 ile temsil edilen Alman üreticinin M4 temelli otomobili hem eskisinden daha ucuz hem de az da olsa daha güçlü. Üstelik otomobilin sürüşü de daha kolay.

M4'ün büyük ön panjurunu daha da iyi taşıyabilen GT3'ün ön bölümünde sarı farlar, büyük siplitter ve geniş hava girişleri görülebiliyor. Hem kaput hem de çamurluklar üzerine hava çıkışları ekleyen BMW, genişleyen arka çamurlukların önüne de hava girişi yerleştirmiş. Arkadaysa dev spoiler ve difüzör gözlerden kaçmıyor.


İç mekanda iki dijital ekran, çok fonksiyonlu ve yerinden sökülebilen direksiyon simidi, takla kafesi, koruma filesi, yarış koltuğu ve 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri bulunan otomobilin orta konsolunda büyük kumanda düğmeleri ve havalandırma çıkışları da yer alıyor.

3 litre hacimli, sıralı 6 silindirli motoru, çift turbo besleme yardımıyla yaklaşık 600 beygir güç üretebilen otomobil 6 ileri vitesli, sıralı şanzımanla bu gücü arka aksa aktarıyor. Otomobilin fiyatıysa vergiler hariç 415.000 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder