18 Eylül 2015 Cuma

BMW M6 GT3 ve M6 Coupé Competition Edition


Bu yıl Mercedes'in C63 AMG Coupé için yaptığını ezeli rakip BMW daha büyük coupé aracı M6 için yapıyor. Frankfurt'ta otomobilin yarış versiyonunu tanıtan üretici bir taraftan da yol versiyonuna yeni bir paket ekledi.


Tipik pist yarışçısı modifikasyonlarına sahip olan gövdesiyle etkileyici görünen M6 GT3'te geniş hava girişli ön tampon, büyük splitter, dev sis farları, genişletilmiş gövde ve farklı arka tamponla dev spoiler ve difüzör bulunuyor.


Takla kafesiyle kaplanmış iç mekanda ortaya doğru alınmış tek bir yarış koltuğu dikkat çekerken şalter ve kumanda düğmeleri sürücünün sağına alınmış. Dijital gösterge paneli ve sadece iki elin tutabileceği kadar yere sahip olan direksiyon simidiyse son yıllarda kullanılmaya başlanan aksesuarlar.


Bu araçtan esinlenmiş olan Competition Edition sadece beyaz ve sarı gövde renkleriyle alınabilecek. M renklerine sahip grafikler, siyah renkli ön panjur, 20 inç çaplı jantlar ve yan krom parçalar pakete dahilken Karbon fiberden üretilmiş splitter, spoiler, yan aynalar ve difüzör de araçla birlikte alınıyor.


İç mekanda karbon fiber kaplamalar, M6 Competition Edition logoları işlenmiş vites konsolu ve kapı eşik çıtaları, Alcantara kaplı direksiyon simidi ve kontrast dikiş ipliklerine sahip deri döşemeler dikkat çekerken opsiyonel olarak 1.200 Watt çıkış gücü sunan, 16 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemi alınabiliyor.


Competition paketiyle de donatılan otomobilde karbon seramik fren diskleriyle birlikte 600 beygir güç, 700 Nm tork üretebilen çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motor da bulunuyor. Otomobilin maksimum sürat limitörü 305 km/s'te devreye giriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder