8 Aralık 2020 Salı

Nissan Kicks


Nissan, 2016 yılında tanıttığı küçük SUV modellerinden Kicks'i makyajladı. Kaputun altında bir yenilik sunmayan aracın dış görünüşü biraz daha sportif hale gelirken iç mekanda da yenilikler yapılmış.

Çok daha büyük bir ön panjura sahip olan modelin LED farları da artık daha uzun yapılı. Daha dinamik görünen tampon haricinde yeni gövde rengi ve jant tasarımları donanıma eklenmiş. Arkadaysa karartılmış stoplar, büyük bölümü gövde rengine boyanan tampon ve yüzgeç anten kullanımı dikkat çekiyor

İç mekanda ana hatlar aynı kalmış olsa da vites konsolu tamamen yenilenmiş. Daha yüksek konumlandırılan bölümde artık el freni kolu bulunmuyor. Bardaklıkların tasarımını yenileyen Nissan, burada yer alan kol dayanağı ve trim parçalarını da yenilemiş.

Kaputu altında 1.6 litre hacimli, atmosferik emişli, benzinli bir ünite bulunduran otomobil 124 beygir güç, 155 Nm tork üretebiliyor. Önden çekiş sistemi ve sürekli değişken oranlı şanzıman (CVT) standart olarak sunulurken birçok pazarda, tasarım yeniliklerinin çoğuna önceden kavuşan e-Power isimli, menzil uzatıcılı elektrikli seçenek de sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder