8 Aralık 2020 Salı

Nissan Armada

Nissan Armada bir kere daha farklı bir şekilde karşımıza çıktı. 2019 yılında makyajlı yüzüne kavuşan dev SUV'nin bu sefer de A.B.D. pazarında satılan seçenekleri makyajlandı. Bu versiyonun asıl farklılığıysa iç mekanda.

Geçen sene tanıtılan aracın LED farları ve büyük panjuruna sahip olsa da yeni marka logosu, köşelere çekilen sis farları, daha yuvarlak hatlı ön tampon ve daha geniş ön hava girişiyle farklılaşan aracın yan bölümünde 22 inç çaplı jantlar dikkat çekiyor.

İç mekana geçildiğinde dört kollu direksiyon simidi ve yan bölümleri analog gösterge panelinin korunduğu görülürken orta konsol tamamen yenilenmiş. Daha geniş bir bilgi-eğlence ekranına sahip olan otomobilin havalandırma kanalları birbirine yaklaştırılmış ve önceki seçenekte dokunmati ekrana verilen işlevler fiziksel butonlarla sağlanmış.

Üç koltuk sırasına sahip olmaya devam eden model iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. 5.6 litre hacimli V8 motorsa 406 beygir güç, 560 Nm tork üretmeye devam ediyor. Otomatik şanzımansa 7 ileri orana sahip.

1 yorum: