28 Haziran 2019 Cuma

Kia XCeed

 

SUV ve Crossover modellerin popülerliğini görüp pazardan uzak kalmak isteyen üretici yok. Son zamanlarda modellerini çeşitlendirmek için canla başla çalışan markalardan Kia da XCeed ile kervana katıldı.

Ceed temelleri üzerine geliştirilen otomobil, farklı hatlarıyla daha sportif bir duruşa sahip. Agresif duran ön tampon ve farklı farların yanında 18 inçe kadar boyut sunan jantlar, siyah plastik yan gövde korumaları, yatık bagaj kapağı, daha sportif görünen arka tampon, şık LED stoplar ve entegre tavan rayları dinamik görünümü tamamlıyor.


İç mekanı, kardeşi Ceed ile neredeyse aynı olan modelde sarı renkli trim parçaları ve farklı desenlere sahip döşemeler sunuluyor. Dijital gösterge paneli ve geniş dokunmatik ekran da donanımlar arasına eklenmiş. Bagaj hacmiyse 426 litre.

Kaputu altında tanıdık motorlar bulunduran otomobilin 1, 1.4 ve 1.6 litre hacimli, benzinli üniteleri 120, 140 ve 204 beygir güç üretebiliyor. 115 ve 136 beygir gücünde olan Diesel ünitelerin haricinde gelecekte hafif hibrit ve şarj edilebilir hibrit seçenekler de aileye katılacak.

2 yorum:

  1. Onur bey bize de gelir mi? Bizde satabilecek bir konsept gibi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmesini bekliyorum ben. Stinger bile geldiyse bu kesin gelir.

      Sil