28 Haziran 2019 Cuma

Dodge Charger Widebody


2011 yılından beri birçok versiyona sahip şekilde üretimde olan 7. nesil Dodge Charger en güçlü görünen seçeneklerine kavuştu. Genişletilmiş gövdeye sahip araçlar iki farklı motor seçeneğiyle alınabiliyor.


90 mm genişletilmiş çamurluklar, genişleyen yan etekler, 20 inç çaplı jantlar, 305 tabanlı lastikler, yeni spoiler tasarımı ve ön tampona eklenen yeni hava girişiyle daha güçlü bir görünüm sunan geniş gövdeli Charger modellerinde, motor seçeneğine göre farklı hava giriş ve çıkışlarına sahip kaput görev yapıyor.


İç mekanda sunulan yeniliklerse sınırlı, Isıtmalı direksiyon simidi, havalandırmalı ön koltuklar ve farklı renklerde alınabilen dikiş iplikleri, deri döşeme ve trim seçenekleri farklılıkların çoğunluğunu oluşturuyor. Bu arada direksiyon sistemi de artık elektrikli.


Scat Pack'te görev yapan 6.4 litre hacimli V8 ünite atmosferik emişli ve üretilen 492 beygir gücü, 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla arka aksa iletiyor. SRT Hellcat ise kompresör beslemeye sahip, 6.2 litre hacimli bir V8'e sahip. 717 beygir güç, 881 Nm tork üretebilen motorla maksimum sürat 315 km/s'i buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder