4 Kasım 2015 Çarşamba

Dodge Charger Deep Stage 3 ve Challenger GT AWD


SEMA'nın kapılarını açmasıyla birlikte organziasyondan gelen haber sayısı da artışta. Fuara iyi hazırlanan firmalardan birisi olan FCA grubunun en dikkat çekici araçlarından ikisi Dodge markasını taşıyor. Otomobillerden ilki dört, ikincisiyse iki kapılı.


Siyah, beyaz ve az da olsa mavi rengin kullanıldığı gövdesiyle tanınabilen Charger Deep Stage 3 konseptinde karartılmış far ve stoplar, bagaj kapağı üzerine eklenen spoiler ve siyah renge boyanmış 22 inç çaplı jantlar dikkat çekerken iç mekanda kontrast renkli dikiş ipliklerine sahip deri koltuklar, özel paspaslar ve Charger logolu kapı eşik kaplamaları yer alıyor.


Yine üç renkli bir gövde boyası sunan Challender GT AWD konseptiyse genişletilmiş çamurluklar, splitter, spoiler ve koyu renkli metal yakıt deposu kapağıyla daha sportif bir görünüm sunuyor. İç mekanında çift renkli deri döşeme ve özel logolar dışında bir değişiklik bulunmayan aracın asıl farklılığı dört tekerlekten çekişli olması.


Her iki otomobilde de fren ve süspansiyon sistemlerini Mopar parçalarıyla yenileyen Dodge araçlarda görev yapan 5.7 litre hacimli v8 motora uyguladığı Scat Pack 3 ile 75 beygir güç, 60 Nm tork artışı sağlamış.

1 yorum:

  1. Charger ın ön tasarımı güzel olmuş arka tasarımda zaten Dodge Dart ın aynısı

    YanıtlaSil