4 Kasım 2015 Çarşamba

Toyota Tundrasine


SEMA bu yıl da uçuk konseptlere gebe. Organizasyonda farklı modifikasyon firmaları tarafından hazırlanmış sportif modelleri görülebilen Japon marka Toyota, A.B.D. pazarının favori pick up modelleri arasında bulunan Tundra'nın limuzin versiyonuyla sahnede.

Tundra 1794 Edition CrewMax temelleri üzerine geliştirilen araç 8 kapısı ve her iki yana eklenen ikişer basamağı dışında farklı bir görünüm sunmasa da durum iç mekanda böyle değil. bu bölümde bol bol deri, ahşap kaplama ve kalın paspas kullanıldığı görülürken ek aydınlatma ve metal süslemeler gözden kaçmıyor.


Arka bölümünde sırt sırta vermiş dört adet tekli koltuğu bulunan Tundrasine'in kasası önünde yine üçlü bir koltuk yer alıyor. Tekli koltuklarsa kendi emniyet kemerlerine ve katlanabilir ayak dinlendirme bölümlerine sahip.

Toplam 2.286 mm uzatılan aks mesafesiyle boyu 8.110 mm'ye, ağırlığı 3.618 kg'a ulaşan otomobilde görev yapan 5.7 litre hacimli v8 motor 381 beygir güç, 545 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan pick up dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip.

3 yorum:

  1. Onur abi başlamışsın meta sözlükte yazmaya. Eski girileri ne yaptin ekşideki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parça parça Meta'ya aktarılacaklar.

      Sil
    2. arabalı sözlükte de meydanı boş bırakma ya, senin blogdan çıkan ne bulduysa yazıyor :) sol frame de bilumum modifiye firmalarının arabalarını görmemin başka bi açıklaması olamaz :) rezvani başka nerde duyabilir ki?

      Sil