14 Haziran 2019 Cuma

Alpine A110S


Renault'nun alt markalarından olan Alpine'in yeniden doğuşunu simgeleyen başarılı model A110 daha performanslı seçeneğine kavuştu. Güçlenen motorla birlikte ağırlığın çok artmaması aracın en büyük avantajı.

Görünümünde büyük değişiklikler bulunmayan otomobilde farklı tasarıma sahip 18 inç çaplı jantlar kullanılırken turuncu fren kaliperleri Brembo imzasını taşıyor. 320 mm çaplı fren diskleri ve 40 mm alçaltılmış süspansiyon sistemi standart olarak sunulurken mat gri boya ve karbon fiber tavan opsiyonlar arasında yer alıyor.


İç mekanında da küçük değişiklikler sunulan araçta metal pedal seti, turuncu dikiş ipliklerine sahip Sabelt koltuklar ve 0 konumu turuncu şeritle işaretlenmiş direksiyon simidi dikkat çekiyor. Sertleştirilmiş süspansiyon sistemi de donanıma eklenmiş.


Turbo beslemeye sahip, 1.8 litre hacimli motoru 292 beygir güç, 320 Nm tork üretebilen otomobil 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman kullanmaya devam ediyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.4 saniyede ulaşabilen 1.114 kg ağırlığındaki otomobilin maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder