7 Mart 2016 Pazartesi

Honda Civic Hatchback Prototype


Geçtiğimiz yıl A.B.D. pazarında yenilenen Honda Civic şimdi de Avrupa pazarları için yenileniyor. Otomobilin hatchback kasa seçeneğinin konsept hali Cenevre otomobil fuarında görücüye çıktı.

Agresif görünümlü bir gövde kitine sahip olan prototip araçta LED farlar ve bu farların üzerine kadar devam eden ön panjur çıtası bulunurken tamponda geniş hava girişleri, neon sarısı LED sis farları ve splitter yer alıyor. 19 inç çaplı jantlar ve yan etek genişletme parçaları bu bölümde dikkat çekerken fren kaliperleri de neon sarısına boyanmış.


Eskisinden 130 mm daha uzun olan araç 30 mm genişlerken 20 mm alçalmış. Bagaj kapağı üzerinde bir spoiler bulunan konseptte diğer bir spoiler de parantez biçimli LED stoplar arasına eklenmiş. Arka tampon da sportif bir görünüm sunarken burada difüzör ve ortaya yerleştirilmiş bir çift egzoz çıkışı gözlerden kaçmıyor.

4 yorum:

  1. çok satar bence.

    YanıtlaSil
  2. Tek kaşlı tasarımı biraz beni tedirgin ediyor. ayrıca konseptte pickupların kaputuna takılan rüzgarlık gibi eğreti durmuş.

    YanıtlaSil
  3. Önden bakinca sedan gibi mi duruyo yoksa bana mi oyle geldi...ayrica tasarimi guzel ama biliyorsunuz ki japonlar konset mahvetmeleriyle meshur.yine de umutluyum bu aractan

    YanıtlaSil
  4. Amerika da satılanlar konseptte çok yakın. İyi gibi.

    YanıtlaSil