9 Mart 2016 Çarşamba

Kahn Vengeance


Bu yıl Cenevre'de en çok dikkat çeken Aston Martin ana markanın DB11 modeli olsa da Kahn Design'ın üzerinde çalıştığı otomobiller arasında da gözlerden kaçmayan bir DB9 mevcut. Sınırlı üretime sahip olacak aracın adıysa Vengeance.

Yenilenen ön tamponunda yer alan büyüyen kromajlı panjuruyla dikkat çeken aracın kaputunda bulunan hava çıkışları da krom çerçeveye kavuşurken ön çamurlukların arkasında yer alan hava çıkışları büyümüş. Önde 16, arkadaysa 18 kollu olan rulet tekerleği şekilli jantlar aynı zamanda standart jantlardan daha hafif.


Arka bölümde markanın Zagato tarafından elden geçirilmiş modellerinin izlerini görmek mümkün. Daha yuvarlak hatlara sahip olan bölümde küçük ve yuvarlak LED stoplar bulunurken yenilenen tampon üzerinde difüzör ve elden geçirilmiş egzoz çıkışları görülebiliyor.

İç mekanı büyük ölçüde aynı kalan otomobilde kontrast renkli bölümlere sahip deri döşeme ve Alcantara kullanılmış bölümler dışında Kahn Design logoları göze çarpıyor. Bu arada aracın motor kaputu altında da bir değişiklik bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder