10 Nisan 2014 Perşembe

Jeep Wrangler


Jeep, her yıl olduğu gibi 2014 yılında da Moab Easter Jeep Safari için hazırladığı konseptleri tanıtmaya başladı. Mopar aksesuarlarıyla farklılaştırılan araçlar arazi kabiliyeti zaten başarılı olan Wrangler'ı bu konuda birkaç kademe iyileştirmiş.

Wrangler Maximum Performance ismini alan konsept mavi gövde rengiyle dikkat çekiyor. Siyah renkli, kısaltılmış çamurluklar, ek hava çıkışlarına sahip kaput, karartılmış farlar, siyah ön panjur, kısaltılmış tamponlar, vinç, bull bar, 17 inç çaplı jantlar, 37 inç çaplı arazi lastikleri, farklı yakıt deposu kapağı, stop korumaları ve ön cam üzerine yerleştirilmiş LED spotlar gibi donanımları dikkat çeken aracın süspansiyon sistemi 10 cm yükseltilirken diferansiyellerden şafta kadar yürüyen aksamın her noktası güçlendirilmiş.


Bir diğer 5 kapılı Wrangler konsepti olan MOJO'da branda tavan ve yarım boy kapılar görev yaparken aksesuarlar arasında kısaltılmış gövde rengi çamurluklar, 17 inç çaplı jantlar, 37 inç çaplı lastikler, güçlendirilmiş tamponlar, vinç, karartılmış farlar, ek hava çıkışlı kaput, özel grafikler ve stop korumaları bulunurken bu aracın da altyapısı neredeyse tamamen yanilenmiş. MOJO'nun süspansiyon sistemindeki yükselme 5 cm.


Üç kapılı Wrangler temelli Level Red konseptinde de akslardan diferansiyellere kadar tamamen yenilenmiş yürüyen aksam kullanan Jeep bu araçta 17 inç çaplı jantlarla birlikte 35 inç çaplı lastikler kullanmış. 5 cm yükseltilen süspansiyon sisteminin yanında geniş fakat güçlendirilmiş tamponlar, vinç, farklı bir egzoz sistemi, ön sis farları ve stop korumaları dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder