21 Eylül 2012 Cuma

Daihatsu UFC



Dünya basınının dikkati haftaya başlayacak olan 2012 Paris otomobil fuarına çevrilmiş olsa da Endonezya uluslararası otomobil fuarında da çeşit çeşit otomobil sergileniyor.

Bu araçlardan birisi olan Daihatsu UFC, üç sıra koltuğa sahip kompakt bir MPV. Yuvarlak hatları köşeli çizgilerle birleştiren bir tasarım anlayışına sahip olan aracın aydınlatma grubu LED teknolojisi kullanırken ön kısımda bulunan büyük hava emiş yarığı iddialı bir görünüm oluşturuyor. B sütunu bulunmayan aracın arka kapıları geriye doğru kayarak açılırken arka kısımda merkezi egzoz çıkışı dikkat çekiyor.


Oldukça şık bir iç mekan tasarımıyla karşımıza çıkan konsept açık renkli döşemeler ve mavi renkli ambiyans ışıklandırmasıyla ferah bir yaşam alanı sunuyor. Piyano siyahı kaplamalar ve alüminyum kumanda düğmeleri şık bir birliktelik oluştururken derine yerleştirilen göstergeler ve üç kollu direksiyon simidi sportif bir duruşa sahip. Bütün koltukları ileri-geri kaydırılabilen aracın orta konsoluysa dev bir dokunmatik ekran olarak tasarlanmış.

2 yorum:

  1. onur bey daihatsu otomobil üretimini durduracaktı ama endonazya motor showda 3 tane concept tanıttı bu kararlarından vazmı geçtiler bi bilginiz varmı

    YanıtlaSil
  2. Daihatsu otomobil üretmeye devam edecek. Avrupa pazarından çekildiler sadece.

    YanıtlaSil