15 Mayıs 2012 Salı

Chevrolet Trax


Küçük SUV pazarı kalabalıklaşıyor. Buick Encore ve Opel Mokka'nın ardından Chevrolet de kendi aracının üzerindeki sır perdesini kaldırdı.

Buick ve Opel markalı kardeşlerinin teknik ikizi olan otomobilin sadece yüzü yenilenmiş. Tipik Chevrolet çizgilerine sahip olan bu alanın dışında kalan yüzeyler de genel tasarıma uyumlu.

Motor seçenekleri henüz açıklanmayan Trax'in kaputu altında büyük ihtimalle kardeşlerinde kullanılan üniteler bulunacak.

6 yorum:

  1. Onur bey,

    biraz gec olacak ama Almanyada kendimize dizel SUV bakiyoruz. Acaba 1,7 dizellerin sadece motoru degil, sanzimanidami Opelden? Bir bilginiz varmi?

    Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trax modelinde GM'in geliştirdiği 6T ailesinin üyeleri kullanılıyor şanzıman olarak. Hatta 6T40 olmalı.

      Sil
    2. Bilgi icin Tesekkürler.

      Bugün test sürüsü yaptim. süspansiyon zaman zaman sert ve sanziman cok net degil. Yani vitesler cok net girmiyor diyeyim.

      Ancak fiyati Mokkalara göre cok uygun. Ayni fabrikadan cikiyor olmasi beni umutlandiriyor ama sanzimanin Opel olmamasi beni korkutuyor. GM ailesinden hic araba kullanmadim.

      Saygilar

      Sil
    3. Şanzımanın Opel olması gibi bir durum Opel modellerinde de söz konusu değil. Mokka'da da aynı şanzıman kullanılıyor. GM'in bir alt markası olması nedeniyle teknik ikizlerde zaten farklılık yok. Bunun yanında bir de Aisin'den şanzıman alıyor GM zaten.

      Sil