27 Ocak 2011 Perşembe

TECHART GrandGT


Panamera Turbo için sunduğu modifikasyon kiti ve Black Edition ile daha önce Porsche'nin büyük hatchback modeli üzerinde çalışmış olan TECHART şimdi de kapsamlı bir gövde kitiyle karşımızda.

Yeni ön tamponuyla bir splitter, daha büyük hava girişleri ve çok amaçlı LED aydınlatma sunan aracın genişletilen çamurlukları ve yan etekleri sportif görünümü pekiştiriyor. Ek hava çıkışlarına sahip olan arka tamponunun altına bir difüzör yerleştirilen aracın arka camının üst ve altında birer sabit spoiler bulunuyor.

Yeni gövde parçalarının tamamı karbon fiberden üretilen GrandGT, farlar ve stoplar için yeni çerçeveler sunarken yeni motor kaputuna ek hava çıkışları eklenmiş.

İç mekana geçilirken ön ve arka kapı eşiklerinde bulunan ışıklandırmalı korumalar dikkat çekerken kapı içleri ve ön konsolda kullanılan karbon fiber kaplamalar seçkin bir hava yaratıyor. Ön ve arka koltukların arasında bulunan konsollar için de karbon fiber kaplamalar sunan TECHART baklava desenli deri ve Alcantara döşemeleri istenilen renkte sunabiliyor.

Bu kitin yanında Panamera için ayrı ayrı da parça satışı yapan firmadan yeni fren ve egzoz sisteminden çapları 23 inçe kadar çıkan jant takımlarına kadar birçok aksesuar alınabilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder