27 Ocak 2011 Perşembe

Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore


2011 Katar otomobil fuarı sürpriz gelişmelere sahne oluyor. Volkswagen grubunun ana markası bu organizasyon sırasında 3 değişik konsept sergilerken grubun süper sportif kolu Lamborghini, Gallardo'nun yeni bir versiyonunu tanıttı.

Bicolore isimli araç çift renkli gövdesiyle dikkat çekiyor. Sütunlarıyla birlikte tavan, arka spoiler ve motor kaputu siyaha boyanan otomobilin ön splitter, hava girişleri ve arka difüzörü de bu renkte. Gövdenin alt kısmı için 5 değişik ton sunan Lamborghini jantları da füme rengine boyamış.

İç mekanında da çift rengin uyumu göze çarpan aracın deri döşemelerini birleştirmek için kullanılan dikiş iplikleri gövdenin alt kısmında kullanılan renkle aynı. Vites seçme düğmelerinin çevresi siyaha boyanan aracın motor bölümüne özel bir aydınlatma sistemi eklenmiş.

Aracın Asya ve Avrupa pazarlarında LP 560-4 olarak satılacağını duyuran Lamborghini Kuzey Amerika'da 550-2 isimli versiyonu satacak. İlk aracın 5.2 litre hacimli v10 motoru 560 beygir güç üretirken ikincisinde aynı motor 550 beygir gücünde. Daha güçlü olan araçta dört tekerlekten çekiş sistemi bulunurken Amerika'da sadece arkadan itiş sistemi sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder