24 Ocak 2011 Pazartesi

Kia Picanto


Kia, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni nesil Picanto'nun iç mekan fotoğrafları ve motor seçeneklerini basınla paylaştı. Detaylı teknik verileri 2011 Cenevre otomobil fuarı öncesinde açıklanacak olan aracın iç mekanında modern bir görünüm hakim.

Dışarıdan bakıldığında oldukça sportif duran Picanto'nun iç mekanına adım atıldığında iki kollu direksiyon simidi hemen dikkatleri üzerine çekiyor. Derine yerleştirilmiş göstergelerden oluşan gösterge tablosu sportif bir hava verirken alüminyum pedal seti bu havayı pekiştiriyor. Orta konsolunda ses sistemi ve klima kumandaları ayrı ayrı gruplanan aracın konsolunda alüminyum görünümlü kaplama kullanılarak çevrede yer alan siyah plastiğin sıkıcılığından kaçılmaya çalışılmış.

1 ve 1.2 litre ile iki hacimde motorlara sahip olması planlanan aracın 1 litre hacimli motorunun üç değişik güç seviyesi bulunacak. Güç seviyeleri 69 ile 85 beygir arasında değişecek olan bu dört motorun tork değerleri de 94 ile 121 Nm arasında bulunurken kilometre başına yapılan CO2 salınımı 95 ile 105 gram arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder