27 Eylül 2010 Pazartesi

Toyota Highlander


Yeni modelleri 2010 Moskova otomobil fuarında tanıtılan Highlander'ın hibrit ve giriş motor seçenekleri de gün yüzüne çıktı.

Üç koltuk sırasını standart donanımda sunan aracın arka koltuklarında yolculuk eden kişiler için ayrı klima sistemi, karartılmış arka camlar, navigasyon sistemi, sunroof, deri koltuk ve ısıtmalı ön koltuklar da standart donanıma dahil.

Daha önce tanıtılan 3.5 litre hacimli v6 motor 274 beygir güç, 336 Nm tork üretebilirken giriş modelinde kullanılan 2.7 litre hacimli motor 190 beygir güç, 252 Nm tork üretebiliyor.

Ön tamponu, sis farları ve ön panjurunun tasarımı diğer modellerinkinden farklı olan hibrit motorlu model dış mekanda daha fazla gövde renkli parça sunarken 3.5 litre hacimli v6 motorunu kardeşiyle paylaşıyor. Toplam 284 beygir güç üretebilen araç normal şartlar altında arkadan itişliyken elektrik motorunun ön aksa güç aktarmasıyla akıllı dört tekerlekten çekişsistemine sahip oluyor.

Modeline göre 5 veya 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan araçta otoyol ve arazi kullanımı için geliştirilmiş birçok elektronik yardımcı görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder