7 Eylül 2010 Salı

Manhart M6XR


Manhart Racing'in geçtiğimiz Şubat ayında BMW X5 M ve X6 M modelleri için tanıttığı performans kitine bir kardeş geldi. Tasarımıyla oynanmamış olan aracın performansıysa etkileyici seviyelere ulaşmış.

Dışarıdan bakıldığında mat gri gövde rengiyle dikkat çeken M6XR, 23 inç çaplı jantları ve makyajlanan arka tamponun altına eklenen difüzör, BMW amblemleri yerine koyulan Manhart Racing logolarıyla birlikte tasarım anlamında en büyük değişiklikleri oluşturuyor.

Süspansiyon sistemi standart X6 M modeline oranla 30 mm alçaltılmış olan aracın frenleri de modifiye edilmiş. 2.380 kg boş ağırlığa sahip olan aracın ön aksında 395 mm çaplı fren diskleri 6 pistonlu kaliperlerle eşleştirilirken arkada 375 mm çaplı disklere 4 pistonlu kaliperler eşlik ediyor.

Yol tutuş ve yavaşlama performansı iyileştirilmiş olan otomobilin motor performansı da modifikasyondan payına düşeni almış. Çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru 687 beygir güç ve yaklaşık 850 Nm tork üretebilen SUV, 0'dan 100 km/s sürate 4.7 saniyede ulaşırken maksimum sürati 319 km/s olarak açıklanıyor.

1 yorum: