11 Eylül 2010 Cumartesi

G-POWER X5 M TYPHOON


BMW modelleri üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmalarıyla tanınan G-POWER, X5 M temelli çalışması TYPHOON'u daha da güçlendirdi.

Tamamı yeniden tasarlanmış, dev hava girişlerine sahip ön tamponu, aşağıya doğru genişleyen yan etekler, genişletilen çamurluklar, büyütülmüş arka spoiler, yan eteklerin alt kısmında LED aydınlatmalar, yeniden tasarlanmış ve alt kısmına difüzör yerleştirilmiş arka tampon, merkezi çift egzoz çıkışı ve 23 inç çaplı jantlar gibi özellikleri korunan araç en az eski model kadar sportif görünüyor.

İç mekanda ışıklandırmalı kapı eşikleri, yenilenmiş sportif direksiyon simidi, özel pedal takımı, baklava desenli dikişlere sahip yarış koltukları ve paspasların yanında deri ve Alcantara döşemeler ve karbon fiber kaplamalar dikkat çekiyor.

Süspansiyon sisteminin 30 mm alçaltılması yanında fren sistemi de modifiye edilen aracın motoru da artık çok daha kuvvetli.

Aracın çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimi v8 motoru 725 beygir güç, 890 Nm tork üretebiliyor. Bu torka dayanabilmesi için şanzımanı güçlendirilen X5 M TYPHOON, 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 300 km/s'in üzerinde.

Araçların aerodinamik paketleri için 12.185 Euro isteyen G-POWER jantları, Michelin marka lastikleriyle birlikte takım halinde 8.866 Euro'ya satıyor. Egzoz sistemi için 3.021 Euro ücret talep edilirken motor modifikasyonu için istenen miktar 18.000 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder