4 Eylül 2010 Cumartesi

Ford F-150 SVT Raptor


Ford, yüksek hızlı off-road yolculuklar için tasarlanmış pick up modeli F-150 SVT Raptor'ı 2011 yılı için güncelledi. Artık yeni bir gövde seçeneği bulunan aracın standart olarak sunulan motoruysa güçlenmiş.

Dayanıklı süspansiyon sisteminin sığdırılabilmesi için standart F-150 modellerinden yaklaşık 18 cm daha geniş olan aracın artık SuperCrew isimli dört kapılı bir versiyonu bulunuyor. İki kapılı modelinkinden yaklaşık 30.5 cm daha uzun bir aks mesafesine sahip olan araç, hacmi 136 litreye çıkarılmış bir yakıt deposuna sahip.

İç mekana geçildiğinde düz konumu işaretlenmiş direksiyon simidi, dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, gövde rengi orta konsol kaplaması, mavi renkli ambiyans ışıklandırması ile hız ve devir göstergeleri arasına eklenmiş 4.2 inç büyüklüğünde, renkli bilgi ekranı dikkat çekiyor.

Donanımına yeni renk seçenekleri ve gövde grafikleri eklenen araçta alarm, tek dokunuşla açılıp kapanabile dört cam, derinliği ayalanabilir direksiyon sistemi, üç adet arka koltuk kafalığı ve 110 Volt soket standart olarak sunuluyor.

Eski modellerde standart motor olarak görev yapan 5.4 litre hacimli v8 ünitenin yerine artık 6.2 litre hacimli v8 sunulacak. Eskiden opsiyonel olarak alınabilen bu motor 411 beygir güç, 590 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder