31 Ağustos 2010 Salı

Lumma CLR 500 RS2


Lumma Design ve Rus TopCar, BMW'nin yeni 5 Serisi modelleri için şimdiye kadar geliştirilmiş en kapsamlı gövde kitini tanıttı.

Jantlar haricinde dış mekanda bulunan ek parçaların tamamı karbon fiberden üretilen otomobilin ön tamponu, çok daha büyük hava girişlerine ve LED gündüz farlarına sahipken çamurluklar ve yan etekler genişletilmiş. Tasarımı yenilenen motor kaputu üzerinde hava kanalları açan Lumma, aynı şekilde çamurlukların da ön ve arkalarına havalandırma yarıkları eklemiş.

Ön kısmına bir splitter eklenen aracın yeniden tasarlanmış arka tamponunun da altında bir adet difüzör bulunuyor. Dört çıkışlı egzoz sistemiyle donatılan aracın bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenirken stop lambalarının rengi koyulaştırılmış.

Araç için 19 ve 20 inç çaplı jant seçenekleri sunan Lumma, iç mekanda sportif direksiyon simidi ve vites topuzuyla birlikte alüminyum pedal takımı, deri ve Alcantara döşeme ile karbon fiber kaplamalar sunuyor. Firma, alıcının isteğine göre araç üzerinde bulunan BMW logolarını da Lumma logolarıyla değiştirebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder