2 Eylül 2010 Perşembe

Holden Caprice ve Caprice V


GM'in sahip olduğu Avustralya merkezli otomobil üreticisi Holden, Caprice ailesini makyajlarken seriye Caprice V adlı versiyonu ekledi. Uzun süredir kullanımda olan Statesman ismini rafa kaldıran bu modelle birlikte aracın donanımı da zenginleşmiş.

Holden-iQ isimli eğlence sisteminde sunulan dokunmatik ekrandan kontrol edilebilen navigasyon ve ses sisteminde Bluetooth bağlantısı, USB port ve iPod soketleri bulunurken istenildiğinde müzik, aracın sabit diskine de kaydedilebiliyor. Trafik uyarılarının da görülebildiği navigasyon ekranı, geri vitese alındığında geri görüş kamerasının görüntüsünü de paylaşıyor.

Dış görünüşü oldukça sadeleştirilen otomobilin donanımında sunroof, deri döşeme, Bose ses sistemi, 3 bölgeli elektronik klima ve arka koltuklar için DVD oynatıcılı eğlence sistemi bulunuyor.

Standart Caprice modelinde sunulan 3.6 litre hacimli v6 motor 282 beygir güç üretebilirken ortalama yakıt tüketim değeri 9.9 litre/100 km'de kalıyor. Daha fazla güç isteyen müşteriler için Caprice V'de 6 litre hacimli bir v8 motor sunuluyor. 350 beygir güç üretebilen bu ünitenin ortalama yakıt tüketimiyse 12.3 litre/100 km. Araçların her ikisinde de 6 ileri vitesli otomatik şanzıman standart donanımda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder