23 Haziran 2010 Çarşamba

Lumma CLR X 650 M


BMW X6 M temelli aracı CLR X 650 M'i Şubat ayında tanıtan Lumma, bu tanıtımın üzerinden bir ay geçmeden elden geçirilmiş bir 650 M ile karşımıza çıkmıştı. Haziran ayının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde bu aracını bir kere daha güncelleyen üretici motor gücünü de biraz daha yukarıya taşımış.

Araca oldukça sportif bir görünüm kazantıran yeni ön tampon karbon, karbon kevlar motor kaputu, farlar için kaşlar, arka kısımlarında hava emiş boşluğu açılan yan etekler, yeni tasarım arka tampon, arka cam üstü spoiler, büyük boyutlu bagaj üstü spoiler, ön çamurlukların üzerinde dekoratif hava emiş boşlukları, 20 inç çaplı jantlar ve yeni bir egzoz sistemiyle donatılan aracın çamurlukları genişletilirken arka çamurlukların hem ön hem de arka kısımlarına hava yarıkları açılmış.

Stopları da karartılmış olan otomobilin iç mekanında değişik malzemelerden üretilmiş kaplamalar, baklava desenli deri döşeme, alüminyum pedal seti, arkada iki adet tekli koltuk, yeni paspaslar, tasarımı yenilenen direksiyon simidi ve yeni gösterge tablosu bulunuyor.

Çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru da modifiye edilmiş olan araç artık 670 beygir güç, 850 Nm tork üretebilmekte. Yol tutuşunun ve maksimum süratinin iyileşmesi için 45 mm alçaltılan CLR X 650 M'in maksimum sürati de 312 km/s'in üzerine çıkmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder