20 Haziran 2010 Pazar

GWA Mercedes-Benz E 63 AMG SW


A.B.D. merkezli modifikasyon firması GWA Tuning, Mercedes E serisi SW modellerinin en güçlüsü E 63 AMG SW için geliştirdiği gövde kitini tanıttı.

Hava girişleri büyütülmüş ve ön frenler için soğutma kanalı sunan yeni tasarım bir ön tamponla başlayan bu kit yenilenen ön panjur ve arka kısımlarında arka frenleri soğutmak için kanallar açılan yan eteklerle devam ediyor. Yan ayna muhafazaları, ön çamurluk arkasındaki hava yarığı, b ve c sütunları üzerinde bulunan süs parçalar ve yeniden tasarlanmış olan arka tamponun altına eklenen difüzör karbon fiberden üretilirken bagaj kapağı üzerine yerleştirilen spoiler plastikten üretilmiş.

Ön tamponuna LED teknolojisi kullanan gündüz farları eklenen otomobilin arka difüzörü üzerinde bulunan merkezi sis farında da aynı teknoloji kullanılırken dört çıkışlı egzoz sisteminde iç mekandan kumanda edilebilen ve yayılan sesin seviyesini değiştiren valfler bulunuyor.

Yol tutuşunun iyileştirilmesi için süspansiyon sistemi alçaltılan otomobilin ön aksında 19, arkadaysa 20 inç çaplı jantlara yer verilmiş.

İç mekanında alüminyumdan üretilen parlak pedal seti dikkat çeken otomobilin kapı eşiklerinde aydınlatmalı logolar kullanılmış.

Gövde kitini yaklaşık 15.000 Euro'dan satışa sunacak olan GWA Tuning, geri kalan donanımlar için de yaklaşık 7.000 Euro talep edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder