13 Ocak 2015 Salı

Toyota Tacoma


Nissan'ın ardından Toyota da Detroit'i yeni pick up modellerinden birisini tanıtmak için kullandı. Yeni nesil Tacoma, son zamanlarda bu tip araçlarda gördüğümüz köşeli tasarım detaylarına sahip.


Altıgen ön panjur ve siyah renkli alt korumasına sahip ön tamponuyla 4Runner'ı andıran ön görünüm bu araçtan biraz daha çekici görünüyor. İnce yapılı farları ve tamponun köşelerine yerleştirilen sis farları, hafifçe genişletilen çamurluklarla birlikte güçlü görünümü pekiştirmiş. 16, 17 ve 18 inç çaplı jantlarla alınabilen aracın arkasında basamak olarak da kullanılabilen tampon görülebiliyor.


İç mekanda yuvarlak havalandırma ızgaraları, dokunmatik navigasyon ve bilgi ekranı, tam otomatik havalandırma kumandaları ve birçok depolama gözü yer alan Tacoma'nın yaşam alanında da köşeli hatlar dikkat çekiyor.

Farklı süspansiyon ayarına sahip olan yeni modelin 4 silindirli motoru 2.7 litre hacim sunmaya devam etse de v6 motorun hacmi 3.5 litreye inmiş. Her iki ünite de yeni geliştirilen 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabilirken büyük hacimli motorla birlikte 6 ileri vitesli manuel şanzıman da ısmarlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder