4 Eylül 2010 Cumartesi

Holden Commodore VE Series II

Holden, Caprice ve Caprice V modellerinin ardından bu araçların teknik ikizi konumundaki Commodore'un yeni versiyonlarını tanıttı. Caprice serisinde olduğu gibi hafif bir makyaj gören araçların dış görünümleri sadeleştirilirken iç mekanda işlevsellik ön planda tutulmuş.

Omega, Berlina, Calais, Calais V, Commodore SV6, SS ve SS V adlı donanım seviyelerine sahip olan aracın sportif versiyonlarında orta konsol üzerinde bulunan hava ızgaraları yuvarlakken diğer modellerde dikdörtgen şeklinde tasarlanmış. Caprice serisinde olduğu gibi Holden iQ sistemiyle donatılmış olan Commodore, bu sayede dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, USB ve iPod soketleri ve Bluetooth bağlantısını donanımında sunuyor. Dört adet yeni gövde rengine sahip olan aracın jant tasarımları da yenilenmiş.

Caprice serisinin iki motoruna ek olarak bir de 3 litre hacimli v6 üniteye sahip olan Commodore'un bu motoru, 6 litre hacimli v8 motoru gibi E85 ile de çalışabiliyor. Bu iki seçeneğin arasındaysa Caprice'ten de tanıdığımız 3.6 litre hacimli v6 bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder