19 Eylül 2024 Perşembe

Maxus eTerron 9


Elektrikli ticari araçlar üretiminde bilinen markalardan olmak isteyen Maxus şimdi de elektrikli bir pick up modeliyle karşımızda. Büyük boyutlarıyla dikkat çeken aracın sade görünümlü iç mekanı ve değişken kasa yapısı öne çıkan özellikleri arasında.

5.5 metre boyuyla oldukça büyük bir araç olan eTerron 9 köşeli hatlarıyla dikkat çekiyor. Birbirine bağlanan LED farlar, siyah renkli tamponlar, aerodinamik tasarıma sahip jantlar, yan basamaklar, hemzemin tavan rayları ve siyaha boyanan yan aynalarla tavan gözlerden kaçmıyor. LED stoplar da kasa kapağında birbirine bağlanıyor.

Kasa ve ön tarafta bulunan bagaj kapağı elektrikli olarak kontrol edilebilen aracın arka koltuk sırtlıkları da yatabiliyor. Bu sayede kasaya, kapağı kapalıyken daha uzun yükler yüklenebiliyor. Ön tarafta sunulan bagajın hacmiyse 236 litre. Araçta seviye ayarlı süspansiyon sistemi de sunuluyor.

Sade görünümlü iç mekanında iki kollu direksiyon simidi, aynı düzlemde sunulan dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran, çift renkli döşemeler, açılabilir cam tavan, tamamen yatırılabilen ön koltuklar, şık tasarımlı havalandırma çıkışları ve şalter görünümlü fiziksel kumanda elemanları lüks duran yaşam alanını renklendiriyor.

İki elektrik motoruyla dört tekerlekten çekiş sistemi sunan araç 442 beygir gücünde ve 0'dan 100 km/s sürate 5.8 saniyede ulaşıyor. 102 kWh kapasiteli bataryalarsa 430 km menzil sunuyor. 620 kg yükleme kapasitesi harika olmasa da 3.5 tonluk çeki kapasitesi başarılı. Bu arada bataryalar 115 kW DC şarjı destekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder