23 Temmuz 2024 Salı

Cadillac Sollei


Cadillac, bir taraftan elektrikli otomobillere güvenmeyi sürdürürken diğer taraftan sunulan lüks seviyesini artırmak istiyor. Kişiselleştirme konusunda ileri seviyelere ulaşmış bir konsept olan aracın teknik verileri açıklanmamış olsa da güç birimlerinin, temellerini kullandığı Celestiq'ten alınmış olması muhtemel.

Yüzünü Celestiq ile paylaşan otomobilin jantları da yine 23 inç çaplı. Ön çamurlukları da içerisine alan kaput haricinde yan eteklerin yapısı da sabit tavanlı konseptten alınmış. Yan kameralar yerine aynalar gelmesi seri üretime daha yakın bir görünüm sunarken kapı kolları yine gizli.

Arka bölümdeyse Celestiq'ten farklılaşıldığı görülebiliyor. Yine iki katlı stop grubuna sahip olan otomobilin üst grubu ince yapılı ve tek parça olarak tasarlanmış. Bumerang biçimli alt katsa kardeş  araçtan tanıdık. Aynı şeyi arka tampon için de söylemek mümkün.

Celestiq'ten alınan kokpitte yine 55 inç büyüklüğünde ekran ve iki kollu direksiyon simidi bulunuyor. Geri dönüşümlü malzemeler haricinde 5 farklı desende ahşap kaplamayı birleştiren yaşam alanında dört koltuk ve arkaya kadar uzayan merkezi konsol bulunuyor. Hem ön hem arkada dokunmatik ekranlar sunan bu bölümde farklı büyüklükte depolama bölümleri ve buzdolabı yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder