22 Haziran 2024 Cumartesi

Rezvani Arsenal


Zırhlı modelleriyle tanıdığımız Rezvani bizleri üzmeyerek yine zırhlı bir SUV tanıttı. Cadillac Escalade temelleri üzerine geliştirilen otomobil B6 seviyesinde balistik koruma sunabiliyor. Aracın sunabildiği donanımlarsa bir James Bond filminden çıkmış gibi.

Köşeli hatlara sahip olan tasarımında çelik tamponlar ve büyük çeki halkaları haricinde 22 inç çaplı jantlar ve 35 inç çaplı lastikler de bulunan araç farlar için tel korumalar sunuyor. C ve D sütunu birleştirilen araçta yan basamaklar ve bombeli kaput gibi detaylar da yer alıyor.

İç mekanı Escalade'den alınan model üç koltuk sırasıyla sunuluyor. 19 hoparlörlü AKG ses sistemi ve gece görüş sistemi tandık olsa da opsiyonel olarak sunulan ön ve arka spotlar, elektrik verilebilen kapı kolları, duman ve biber gazı depoları, interkom ve elektromanyetik koruma alışmadığımız donanımlar arasında.

Motorları da tanıdık olan Arsenal, 3 litre hacimli, sıralı 6 silindire sahip turbo Diesel motorla alınabilse de 6.2 litre hacimli, benzinli V8 de tercih edilebiliyor. Bu ünitenin atmosferik emişli olanları 426, kompresör beslemeli olanlarıysa 710 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder