5 Nisan 2024 Cuma

Renault Captur


Renault'nun makyajlı modellerine Captur de eklendi. Küçük SUV, Fransız üreticinin son zamanlarda özellikle elektrikli modellerinde kullanmaya başladığı daha köşeli hatlara kavuşa otomobilin üzerindeki sır perdesini kaldırdı.

Diğer modellerinde olduğu gibi Captur'e de Esprit Alpine donanımını getiren Renault, bütün Captur modellerinde yeni LED farlar ve tampon köşelerine yerleştirilen gündüz aydınlatmalarını kullanmış. Panjuru kapatılan aracın tamponundaysa iki farklı hava girişi yer alıyor.

Yeni gövde renkleri ve çapları 19 inçe kadar büyüyen jantlarda yeni tasarım özellikleri sunan üretici kapı altı korumalarını da güncellerken arka bölümde çok değişiklik yapmamış. Bu bölümde, önde olduğu gibi yeni marka logosu ve hafifçe elden geçirilen tampon tasarımı öne çıkıyor.

İç mekanda da büyük farklılık sunmayan Renault, yenilenen grafiklere sahip dijital gösterge paneli haricinde orta konsolda sunduğu daha büyük dokunmatik ekranla da dikkat çekiyor. Bu ekran, makyaj öncesinde fiziksel olan havalandırma kumandalarını da bünyesine toplamış. Esprit Alpine donanımıysa siyah ağırlıklı kaplamalar, mavi trim parçaları ve "A" armalı koltuklarla öne çıkıyor.

Motor seçeneklerinde de sürpriz olmayan otomobilin 1 litre hacimli, benzinli ünitesi 90 ve 100 beygir (LPG) güç üretebilen seçeneklere sahipken 1.33 litre hacimli motorun pazara göre 140, 155 ve 160 beygir güç üretebilen versiyonları bulunacak. E-Tech armalı hibrit modellerdeyse 1.6 litre hacimli motorla eşleştirilen elektrik motoru toplamda 145 beygir güç üretecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder