17 Aralık 2023 Pazar

Revo Zero Energy


Her geçen gün yeni bir markayla karşılaştığımız şu günlerde Revo Zero'nun gelişi sürpriz olmadı. İlginç olan, üreticinin ilk modelinin şekli. MPV ile SUV arasında bir segmentte bulunan Energy, kaputu altında da farklı bir güç ünitesine yer veriyor.

Sadece çamurluklar arasında uzanmayıp ön kapılara kadar ulaşan farlar sayesinde farklı bir duruşa kavuşan aracın şişkin çamurlukları, kapı altı korumalarıyla birlikte gövdenin oldukça dışında duruyor. Dev jantlar ve farlarda olduğu gibi arka kapılara kadar uzanan LED stoplar öne çıkan diğer detaylar. Modelin 3. fren lambası da spoilerin altında ve oldukça uzun.

Büyün kapıları kayarak açılan otomobilin iç mekanında 6 adet tekli koltuk, 3 sıra halinde uzanıyor. Üst ve alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi arkasında dijital ekran ve orta konsolda büyük bir dokunmatik ekran sunan modelde ince yapılı havalandırma ızgaraları da konsolun üzerine alınmış. Çift cam tavan, düz zeminli iç mekanı daha da ferah göstermiş.

Yakıt olarak hidrojen kullanan otomobilin elektrik motorları öncelikli olarak bataryalardan beslenirken ihtiyaç olduğu durumlarda hidrojen yakıt hücresi yardıma koşuyor. Henüz teknik verilerin detayları paylaşılmamış olsa da sunulan menzilin 700 km civarında olması planlanıyor. Aracın bataryalarının dışarıdan şarj edilmesi de mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder