17 Aralık 2023 Pazar

Wuling Xing Guang


Daha çok küçük elektrikli modelleriyle ünlenen Wuling farklı segmentlere adım atıyor. İlk etapta şarj edilebilir bir hibrit olarak piyasaya çıkacak olan sedanda iki farklı batarya seçeneği sunulması ilginç bir haber. İlerleyen zamanlarda otomobilin elektrikli versiyonu da bulunacak.

4.835 mm boya, 1.860 mm ene ve 1.515 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 2.800 mm aks mesafesi sunuyor. Chery Omoda 5'i andıran ön bölümde çift katlı far tasarımı sunan model havalandırma girişinde yer alan desenlerle de dikkat çekiyor.

17 veya 18 inç çaplı jantlarla donatılabilen sedanda hemzemin kapı kolları, arka camla aynı açıya sahip bagaj kapağı, Kia EV6'dan alınmış gibi duran LED stoplar ve alt bölümü siyah renkli plastik olarak sunulan arka tampon yer alıyor.

Sade bir iç mekan tasarımına sahip olan Xing Guang'da iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve ara konsola alınmış havalandırma çıkışları gibi detaylar dikkat çekiyor. Açık renkli deri döşemeler ferahlık sağlarken vites konsolu altında yer alan boşluk kullanışlılığı artırıyor.

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, benzinli motor ve 177 beygir güç üretebilen elektrik motoru bulunan aracın giriş seçeneklerinde kullanılan 9.5 kWh kapasiteli bataryalar 70 km menzil sunabilirken 20.5 kWh kapasiteli üst donanımlı araçta 150 km elektrik menzili sunulmakta. Benzin deposuyla birlikte toplam menzilse 1.100 km'yi buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder