23 Mart 2023 Perşembe

Hyundai Verna


Hyundai'nin değişimi sürüyor. Avrupa ve Amerika pazarlarında satılan birçok modelini yenileyen üretici şimdi de Hindistan'da aynı şeyi yapıyor. Bizlerin de Accent adıyla tanıdığı Verna yeni nesline kavuştu. Üstelik yeni modelin yüksek performanslı bir seçeneği de bulunuyor.

4.5 metrenin üzerine çıkan boyuyla önceki neslinden 15 cm daha uzun olan otomobil çift katlı LED far tasarımını benimsemiş. Büyük ön panjur ve hem kaput hem de kapılarda görülen keskin çizgiler markanın diğer modellerine göndermeler yapıyor. Yüksek bagaj kapağı ve ortada birleşen LED stoplara da sahip olan aracın sahip olduğu logolar oldukça büyük.

Sade ve modern bir kokpit tasarımı sunan Verna'da iki kollu direksiyon simidi, gizlenmiş havalandırma ızgaraları, ambiyans ışıklandırması, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran bulunuyor. Açık renkli döşemeler ön konsola da koltuklarda olduğu gibi renk katmış.


Kaputu altında 1.5 litre hacimli iki motor bulunabilen aracın atmosferik emişli seçeneği 115 beygir güç, 144 Nm tork üretebilirken turbo beslemeli kardeş 160 beygir güç, 253 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzıman her iki motorda da standart olarak sunulurken ilk üniteyle sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT), ikinciyleyse 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder