2 Şubat 2023 Perşembe

Radical SR10 XXR


Radical, XXR uzantısına sahip modellerine bir yenisini ekledi. Sadece pistlerde kullanılabilen otomobil, daha önce SR10 satın almış müşteriler için de XXR paketi olarak sunulmakta. Aracın sahip olduğu motorsa tanıdık.

Her aracında ufak tefek güncellemeler yapan Radical, bu otomobilde üç mercekli far grubuna yer vermiş. Önde 15, arkada 16 inç çaplı, tek bijonlu jantlar kullanan üretici takla kafesinin Halo kısmını opsiyonel olarak sunuyor. Önde yer alan splitter, deflektör ve arkadaki difüzör de opsiyonel olarak karbon fiberden üretiliyor.

Aynı malzeme, yine opsiyonel olarak ön panel için kullanılabiliyor. Önde 315 mm çaplı fren diskleri ve dört pistonlu kaliperler kullanan aracın ağırlığıysa sadece 725 kg. Bu arada donanımda limitli kaydırma sağlayan diferansiyel de bulunuyor.

Kaput altındaysa Ford raflarından alınan 2.3 litre hacimli, turbo beslemeli ünite var. 431 beygir güç, 515 Nm tork üretebilen otomobil birçok Radical modelinin aksine tek egzoz çıkışına sahip. 6 ileri vitesli, sıralı şanzımanla donatılan aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşmasıysa yaklaşık 2.5 saniye sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder