29 Aralık 2022 Perşembe

Nio ES8


Nio, yeni modeli EC7 ile birlikte ES8'in makyajlı seçeneğini tanıttı. İddialı performans verilerine sahip olmaya devam eden SUV, sunduğu batarya seçenekleriyle de uzun menzili garanti ediyor. Üstelik daha modern bir iç mekan tasarımıyla.

Daha sade hale gelen burun kısmında çift katlı far tasarımı korunsa da farın alt kısmı daha aşağıya alınan otomobilin yan aynaları artık daha yukarıya sabitleniyor. Kapıların üst bölümünde artık kromaj kullanmayan Nio, stopları inceltip ortadan birbirine bağlamış. Arka tampon tasarımı da artık çok daha sade dururken LiDar sensörleri ön camın üzerine eklenmiş.

İç mekanda Citroën modellerinden alınmış gibi duran direksiyon simidi ve yeni bir dijital gösterge paneli haricinde daha şık duran bardaklıklar, büyüyen ve bütün kumandaları içerisine alan dokunmatik ekranla konsolda yer alan trim parçası üzerine gizlenen havalandırma çıkışları bulunuyor. 3 koltuk sırası sunmaya devam eden otomobilin donanımına 23 hoparlörlü ses sistemi eklenebiliyor.

5.099 mm boya, 1.989 mm ene ve 1.750 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 3.070 mm aks mesafesi sunuyor. Toplamda 653 beygir güç, 850 Nm tork üretebilen bir çift elektrik motoruyla 0'dan 100 km/s sürate 4.1 saniyede ulaşabilen aracın 75 ve 100 kWh kapasiteli batarya seçenekleri bulunuyor. Maksimum menzilse 605 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder