27 Aralık 2022 Salı

nanoFlowcell QUANTiNO Twentyfive


nanoFlowcell'den yeni haberler geldi. Markanın 2015 yılında sergilediği konsepti QUANTiNO seri üretime yaklaştı. İç mekana da kavuşan aracın elektrik motorlarına güç sağlayan ünite de detaylandırıldı. Ayrıca sunulan güç de artışta.

Ana hatları değişmemiş olsa da LED farları ve ön tamponu hafifçe makyajlanan aracın 22 inç çaplı jantları da farklı tasarıma sahip. Targa tavana da kavuşan otomobilin gövdesi üzerinde kullanılan siyah renkli bölümler de genişlemiş.

İç mekan tasarımı da paylaşılan otomobilde dijital gösterge panelinin her iki yanında da dokunmatik ekranlar bulunuyor. U biçimli direksiyon simidine ve organik hatlara sahip olan iç mekanda havalandırma kumandaları da farklı yerlere serpiştirilmiş. 2+2 oturma düzeni de korunmuş.

Her tekerleğinde bir elektrik motoru bulunan konsept 320 beygir güç üretebiliyor. bi-ION elektrolit sıvılarına sahip olan araçta 125 litre hacimli iki yakıt tankı yer alıyor. Bu sayede bataryası bulunmayan ilginç modelin menzilininse 2.000 km üzerinde olacağı belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder