22 Ağustos 2022 Pazartesi

Czinger Hyper GT


Czinger, iddialı yaklaşımından geri adım atmıyor. 7 yıl içerisinde 6 otomobille karşımıza çıkmayı planlayan üretici 21C'nin ardından Hyper GT isimli dört kişilik modelini de tanıttı. İlginç olansa her iki otomobilin de aynı güç ünitesine sahip olması.

Şık coupé çizgilerine sahip olan aracın ön bölümünde alçak bir burun ve ince yapılı LED farlar görülebiliyor. 3 boyutlu baskı jantlar ve ince yapılı yan aynalar büyük ihtimalle seri üretimde farklı şekilde karşımıza çıkacak olsalar da şık görünüme sahipler.

Aerodinamik bir duruşa sahip arka bölümde difüzör ve spoiler biçimli bagaj kapağı ucu haricinde yine ince LED şeritler halinde uzanan stoplar ve ızgara görülebiliyor. Egzoz çıkışıysa ortaya yerleştirilmiş. Kapıları martı kanat tarzıyla yukarıya açılan Hyper GT'nin iç mekan fotoğraflarıysa henüz paylaşılmadı.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 2.88 litre hacimli bir V8 bulunacağı belirtilen otomobil 800 Volt mimarisi kullanan bir hibrit olacak ve yaklaşık 1.250 beygir güç üretebilecek. Bu da kendisini en güçlü dört kişilik hibrit modellerden birisi haline getirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder