16 Eylül 2020 Çarşamba

Suzuki Swace


Suzuki ve Toyota arasındaki ortaklık yeni araçlar türetmeye devam ediyor. Temmuz ayında tanıtılan Across'un ardından şimdi de sıra geldi Toyota Corolla Touring Sports "temelli" Swace isimli modele.

Toyota logolu kardeşinden farklılaşmak için çok uğraşmayan otomobilde kullanılan farklı ön tampon marka logosunu yukarıya itmiş. Daha küçük jantlar dışarıdaki yenilikleri tamamlıyor. İç mekana geçildiğinde de direksiyon simidinin göbeğinde yer alan "S" en büyük farklılık.


Kaput altında heyecan arayanları da hayal kırıklığı bekliyor. Modelin kullandığı 1.8 litre hacimli, benzinli motora sahip hibrit ünite de Toyota'dan alınma ve 122 beygir güç üretiyor.

2 yorum:

  1. bu ortaklıktaki amaçları ne? ikisi de japon, ikisi de her pazara girebilen firmalar zaten? suzuki neyse de toyota ne fayda sağlıyor bu işten?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha aşağıya konumlandırıp bütçesi daha kısıtlı olan müşterileri hedefliyor Suzuki. Aracın badge engineered olduğu düşünülürse Toyota'nın da daha çok araç üretip sürümden kazanıyor olduğunu söyleyebiliriz.

      Sil